EemIT Webdesign

Webdesign


designer-pencilsEemIT is gespecialiseerd in websites voor kleine bedrijven, zelfstandigen en ZZP-er's. Deze groepen beschikken over het algemeen niet over een groot budget, maar hebben wel een grote hoeveelheid enthousiasme en kennis van hun bedrijf.
Ik heb ervoor gekozen om alleen websites te leveren waar ik voor 100% achter kan staan. Ik neem dan ook niet standaard iedereen als klant aan; wij spreken eerst persoonlijk door wat uw wensen zijn en kijken of uw wensen overeenkomen met de stijl van websites die ik ontwerp. (Zie: Over EemIT)

De websites die ik maak zijn voorzien van een systeem waardoor u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken (een zogenaamd CMS-systeem).
Veel van mijn klanten kiezen er echter voor om kleine aanpassingen door mij te laten doen; door mijn ervaring is het vaak enkele minuten werk, terwijl het voor u toch altijd een drempel zal blijven.

Kleine aanpassingen stuurt u via de mail naar mij en ik verwerk de aanpassing zonder dat u hier gelijk een factuur voor krijgt. Als de aanpassingen van zodanige omvang zijn, dat dit niet kosteloos kan gebeuren, zal ik altijd eerst contact met u opnemen voor een kostenraming.