EemIT Webdesign

Webdesign: We doen het samen

samenHet maken van een website is geen kwestie van enkel een opdracht geven aan een website bouwer; een goede website wordt in samenwerking met u en de webdesigner gebouwd.
Waar een goede website designer u mogelijkheden kan aanreiken waar u niet aan  gedacht zou hebben en zich met de technieken bezighoud,bent u degene die precies weet wat uw bedrijf doet en hoe het werkt.
Dit is dan ook de reden waarom u zelf de teksten en de foto's voor uw website zult moeten verzorgen: iemand anders kan het niet!

Vergist u hier zich niet in, dit is een valkuil waar veel opdrachtgevers intrappen: Het maken van een goede website tekst is moeilijker dan u denkt en er gaat veel tijd in zitten om dit goed te doen. Ook het selecteren van goede foto's is een klus waarbij u de enige bent die de eerste selectie kan maken: Vanuit kleurgebruik en soort foto kan ik als webdesigner met u meedenken maar uiteindelijk zult u de foto's moeten uitzoeken en selecteren. Een klus die vaak verkeerd wordt ingeschat en meer tijd kost dan oorspronkelijk gedacht.