EemIT Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

seoZoekmachine optimalisatie (ook wel bekend als Search Engine Optimization of kortweg SEO) is de kunst om een website op het goede moment bij de zoekresultaten van een zoekmachine naar voren te laten komen.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaat het niet om het aantal bezoekers dat een website trekt, maar is het veel belangrijker om bezoekers op uw website te krijgen die daadwerkelijk geĆÆnteresseerd zijn in uw product of onderneming.
Door uw website op de juiste manier in te richten, zullen potentiƫle klanten uw website hoger in de zoekresultaten te zien krijgen en zullen ze eerder geneigd zijn uw website te bekijken.

Het zoekmachine vriendelijk maken van een website is een specialistische klus; er komen veel factoren bij kijken om een website op een goede manier vindbaar te maken.
Om die reden heb ik er voor gekozen om me te laten trainen door Alain Sadon (ook bekend als de SEO-guru), zodat ik er tot in de kleinste details er voor kan zorgen dat uw website goed gevonden wordt.

Vragen? Neem dan contact met mij op.